Oproep Nascholing

Heeft u van de Kanjertraining een e-mail of brief ontvangen met de melding dat er een nascholing gevolgd dient te worden door (een) leerkracht(en) van uw school? Dit betekent dat er licenties op uw school geregistreerd staan die verlopen zijn of binnenkort verlopen. 

 

Mocht u niet op de hoogte zijn van welke licenties er zijn verlopen, dan sturen wij u graag een leerkrachtenoverzicht toe. Deze kunt u opvragen door het BRINnummer, schoolnaam en schoolplaats toe te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij versturen het overzicht dan zo spoedig mogelijk.

 

Zijn er enkele leerkrachten die nageschoold dienen te worden? Dan kunt u hen aanmelden voor een individuele training in Almere. Klik op onderstaande links voor meer informatie en beschikbare data: 

 

Primair Onderwijs Voortgezet Onderwijs


Indien meer dan 7 leerkrachten nageschoold dienen te worden kunt u de training op locatie laten plaatsvinden. Een trainer van Stichting Kanjertraining verzorgt één volledige dag nascholing. U kunt ook gezamenlijk met een andere school de training volgen. 

Voor het boeken van een nascholing op locatie vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 036 - 548 94 05 (keuze 2) of te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingstraject

De Kanjerlessen mogen alleen gegeven worden door leerkrachten die door Stichting Kanjertraining zijn opgeleid en in het bezit zijn van een geldige licentie. Deze leerkracht dient in het bezit te zijn van een PABO-diploma en minimaal 3 dagdelen werkzaam te zijn op de school. 
Onderwijsondersteunend personeel ontvangt geen licentie voor het geven van de Kanjerlessen, maar een bewijs van deelname waarmee de Kanjerlessen niet gegeven mogen worden. Zie Licenties en Algemene voorwaarden.

Het opleidingstraject van de Kanjertraining bestaat uit een basistraining (3 trainingsdagen) en 2 nascholingen (dag 4, licentie B en dag 5, licentie C). Deze dagen worden in overleg met u afgesproken. 

(Thema) ouderavond Kanjertraining in het team
Praktijkdag in de klas  Interventie in de klas

(Thema) ouderavond Kanjertraining in het team
Praktijkdag in de klas  Interventie in de klas

Contact